domingo, 12 de septiembre de 2010

ΠΑΙΔΙΚΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ (Μέθοδος)

Παιδική ρεφλεξολογία (Μέθοδος Angeles Hinojosa)

Είναι δική μας ευθύνη ως πατέρες να αυτο-ρυθμίζουμε την υγεία των παιδιών μας. Όσο είναι δυνατόν πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση εξωτερικών ουσιών (χημικές κατά πλειοψηφία). Η υγεία των παιδιών μας είναι στα χέρια μας!

Η ρεφλεξολογία είναι μια τεχνική πολύ κατάλληλη για τα παιδιά από τη στιγμή της γέννησης τους. Τα παιδιά αντιδρούν πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά στη θεραπεία. Ο μεταβολισμός τους είναι πολύ ενεργός, γεγονός που προκαλεί άμεση απάντηση. Δεν είναι βίαιη τεχνική και δεν επιφέρει παρενέργειες.

Βοηθάει επίσης τους γονείς να ενδυναμώσουν το συναισθηματικό δεσμό με τα παιδιά τους. Βοηθάει να: μειώσουν τα αέρια, να λύσουν προβλήματα με τον ύπνο, να βελτιώσουν αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνει αλεργίες, πεπτικά προβλήματα (διάρροιες, εμετοί, δυσκοιλιότητα, κτλ.), υπερκινητικότητα, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, συναισθηματικές διαταραχές, κτλ...

Η ρεφλεξολογία είναι κατάλληλη για παιδιά με κάποιο πρόβλημα: εγκεφαλική βλάβη, σύνδρομο down, παράλυση, μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς, παιδιά με σοβαρές ασθένειες (βοηθάει να μειωθούν οι παρενέργειες) σε ασθένειες, όπως ο καρκίνος (ναυτίες, εμετοί) κτλ.

Σεμινάρια για ομάδες γονέων περιορισμένου αριθμού ατόμων.
Ατομικές συναντήσεις.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts with Thumbnails