jueves, 10 de marzo de 2011

Κύκλος Σεμιναρίων Παιδικής Ρεφλεξολογίας για γονείς

ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ για γονείς με παιδιά από 4 μηνών εως 5 χρονών. 

Πρόκειται για έξι δίωρα μαθήματα στα οποία οι οικογένειες θα μάθουν να χαλαρώνουν και να διεγείρουν τις περιοχές που αντανακλώνται στα πατουσάκια των μωρών και των παιδιών τους, υπεύθυνες για ενοχλήσεις όπως ο διαταραγμένος ύπνος, στρες, πεπτικά προβλήματα, προλήματα οδοντοφυίας, κολικοί, κρυολογήματα κτλ. 

Η ρεφλεξολογία είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τους γονείς που θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για την υγεία των παιδιών τους! Με τη ρεφλεξολογία μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να επιλύσουν αδιαθεσίες (ωτίτιδες, γρίπες, διάρροια, εμετούς, συνάχι κτλ.) Τα μωρά και τα παιδιά ανταποκρίνονται ιδιαίτερα στις αντανακλώμενες περιοχές του ποδιού. Η εφαρμογή αυτής της τεχνικής τα βοηθά να απαλλαγούν από μικρά προβλήματα και να επαναφέρουν ισορροπία σε όλα τα συστήματα (ανοσοποιητικό, νευρικό, πεπτικό, αναπνευστικό και ούτω καθεξής.)

1ο μάθημα
Χαλάρωση

2ο μάθημα
Ανοσοποιητικό Σύστημα

3ο μάθημα
Πεπτικό Σύστημα

4ο μάθημα
Ουροποιητικό Σύστημα

5ο μάθημα
Αναπνευστικό Σύστημα

Κόστος κύκλου σεμιναρίων: 100€ ανά οικογένεια
Ημερομηνίες: 11,13,18,20,27 Απριλίου
Ώρα: 17-19μμ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο mmantza@hotmail.com.
Μαρία Μαντζάκου
Ρεφλεξολόγος εξειδικευμένη σε βρέφη και παιδιά
Πιστοποιημένη MareDoula, Σύμβουλος Μητρότητας και Λοχείας



Ο κύκλος σεμιναρίων θα γίνει στο
ΥΠΟΓΕΙΑΚΙ ΤΗΣ « ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ»
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 6 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Δείτε το χάρτη εδώ
Check the map

map


ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΞΟΔΟΣ 9 ΛΕΩΦ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Βγαίνοντας απο Αττικη οδό στρίβετε με κατεύθυνση προς Κηφισιά . Ανηφορίζετε τη Λεωφ. Ηρακλείου και περίπου στο 1 χιλιόμετρο συναντάτε το πρώτο μεγάλο φανάρι –ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ Λεωφ. Ειρήνης(ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΠΑΚΑΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ). Συνεχίζετε σιγά σιγά ΕΥΘΕΊΑ για περίπου 200 μέτρα (μετά τα φανάρια)και η ΠΛΑΤΩΝΟΣ είναι το πρώτο πολυ μικρο στενό (πεζοδρομος) δεξιά , μετά το δέντρο!!

Απο ΜΑΡΟΥΣΙ
Κατηφορίζοντας τη Λεωφ Ειρήνης (πρώην Αμαρουσίου) και αφού περάσετε την Πεύκη στο αριστερό σας χέρι βλέπετε ενα σουπερ Μαρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Στρίβετε στο 3ο στενό δεξιά μετά το Σκλαβενίτη –Οδός Μακρυγιάννη και το πρώτο στενάκι-πεζοδρομος δεξιά είναι η Πλάτωνος. Προσοχή πάνω στη Μακρυγιάννη είναι τοποθετημένες και οι ταμπέλες προς Κηφισιά (για να καταλάβετε οτι στρίβετε στο σωστό στενό) .

Α8-Λεωφορείο που σταματάει μπροστά στο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΠΑΚΑΣ απόσταση 5 λεπτά με τα πόδια

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts with Thumbnails